Autopurkamo Tapanilan Auto

Autopurkamo Tapanilan Auto on perustettu vuonna 1970. Nykyisessä osoitteessa Mestarinkatu 7, Kuopio, olemme toimineet vuodesta 1980 alkaen. Autopurkamo Tapanilan Auton sijainti on Kuopio, aivan valtatie 5:n vieressä. Katso ajo-ohje ja tarkemmat yhteystiedot täältä. Meillä on katettua hallitilaa 3000 neliömetriä ja piha-alueet asfaltoitu . Purettavat autot käsittelemme EU määräysten mukaisesti.

Mistä hankimme auton varaosat?

Pääasiallinen hankintapaikkamme on vakuutus- yhtiöiden yhteisvarasto . Lisäksi tuomme jatkuvasti varaosia Saksasta ja Hollannista. Sieltä saamme varaosat myös uusimpiin ja harvinaisimpiin automalleihin, joihin ei vielä ole Suomesta purkuosia saatavilla. Keski-Euroopasta tuotavat tärkeimmät varaosat ovat auton moottori ja vaihdelaatikko.

Etsi tarvitsemasi varaosa nopeasti varaosahaulla. Ellet löydä sieltä sopivaa osaa, soita tai jätä soittopyyntö, ehkä löydämme osan kuitenkin. Suuren vaihtuvuuden takia emme ehdi laittaa aivan kaikkia osia varaosahaku järjestelmäämme.

Katso löytötorimme, josta näet päivän tarjoukset sekä erikoisemmat osat. Katso myös purkuun tulevat autot. Niitä emme ole vielä ehtineet purkaa, mutta myös niiden osat ovat saatavilla. Pyrimme lähettämään kaikki auton varaosat samana päivänä joten osat ovat jo seuraavana päivänä asiakkaalla. Ota yhteyttä, palveleva henkilökuntamme auttaa mielellään.

Autopurkamo Tapanilan Auto tarjoaa nopeaa ja laadukasta palvelua. Varmat toimitukset ja vaihtotakuu varmistavat asiakkaiden tyytyväisyyden.